Madeleine Johannesson

Tv serie: The 100
 
Hej!
 
Ännu en serie som jag har blivit besatt av, men den är så bra!! Har tänkt skriva om den men inte orkat gått in på datorn, hehe. Men nu sitter jag på den, va dock ett riktigt bra tag sedan. Handlar om att människorna bor i rymden då jorden varit obebodd, men att de nu skickar ner 100 barn och ungdomar. Där av namnet, alla är olika brottslingar och de är test människor. Ska se om man kan bo på jorden igen. Det händer mycket i serien och den är verkligen super bra, rekomenderar den starkt. Finns 2 säsonger (då andra fortfarande sänds). Dock är det bara 2 avsnitt kvar, men som tur är ska det bli en trejde med. 
 
Jag köpte även den boxen igår. Så nu är det bara att vänta på andra. Första innehåller bara 13 avsnitt så det är lätt att se och sen andra har 16. Så på torsdag kommer nästa avsnitt, nummer 15 då det sänds på onsdagar i USA. Men den är värd att se.
 
Handling: Det har gått 97 år sedan ett kärnvapenkrig utplånade allt liv på jorden, men i omloppsbana ovanför hade 12 nationer bemannade rymdstationer som slog ihop sig till en stor kallad "Arken" där mänskligheten försöker överleva i väntan på att jorden återigen ska bli beboelig så att de kan återvända. Men Arken är nu döende och ledningen bestämmer sig för att skicka 100 kriminella ungdomar från Arken till jorden för att undersöka om den har blivit beboelig. Väl där nere inser de snart att allt liv på jorden är långt ifrån utplånat och att de inte är ensamma. De kommer att bli testade av sig själva, av naturen och av de människor som lever på ytan. Många hinder måste övervinnas om en ny civilisation ska kunna byggas.
 
Kram ♥
 
 
 
 
Pretty Little Liars boxar!
Hejsan!

Köpte ju säsong 4 när jag va i stan för en vecka sedan tror jag? Åhléns hade den för 99:- istället för 449:- as najs. De hade även samma pris för de andra säsongerna. Men har redan första (så fort jag får tillbaka den av en person). Sen hade jag beställt säsong 2 + 3 från Webhallen, å de hämtade jag igår. 

Så är super glad att jag nu har alla som finns ute. Då säsong 5 inte släppts då den sänds just nu. HAPPY GIRL här i alla fall!

Kram28e Februari 2014
Godmorgon!

Ligger och myser framför tv:n. Har inga planer inför dagen. Men måste satsa lite då jag inte hunnit i veckan då jag bara har jobbat hela tiden. Klagar dock verkligen inge över det. Det verkar inte som det ska bli så fint väder idag, så japp. Blir å pyssla här hemma istället. 

Ska ha lite spa behandling ikväll i alla fall! Mys :D

Kram