Madeleine Johannesson

31a December 2017
(null)

Hejsan! 

Tagit det lugnt de senaste dagarna, får dock lite panik för måste verkligen plugga!! Men ska verkligen börja med det imorgon. Har ändå haft lite andra saker å göra... hehe! Gick upp tidigt en dag för att tvätta en dag. Hade tid 7:00 på morgonen :( fanns bara del tiden, å jag behövde tvätta lite byxor. 

Men strunta i det, är nu på väg till Phillipa för lite nyårsfirande. De ska till Berns senare men då hade jag tänkt åka hem, har verkligen ingen lust med att festa där eller festa hårt. Men tänkte att det ändå är kul att vara hos en en stund, var ett tag sedan jag träffade henne. 

Kram
Tillbaka i huvudstaden!
(null)

Hejsan!

Rullade in i tid denna redan vilket var super skönt. En sjuk grej mötte Johanna precis vid affärerna vid centralen innan tunneln till T-banan och pendeln. Super härligt så pratade med henne ett bra tag. Hon väntade nämligen på en kompis. 

Men kan säga att jag lätt märker att jag är i Stockholm igen. Vi stod stilla och folk går in i en fast det finns gott om utrymme för att gå. Sen tränger sig folk vid spärrarna och vid dörren när jag ska gå på. Asså hur stressad kan man var + jag har resväska och ställer mig i tid. Det funkar tydligen inte :( men gick före barnvagnen som skulle tränga sig :D. 

Kram
Film mys!
(null)

Hejsan!

Då har jag nyss varit i Lindköping och kommit en bit på resan. 

Kram