Madeleine Johannesson

Hem till Tyringe!
Hejsan!

Sitter nu på bussen från Netonnet och är på väg in till stan igen (Kristanstad som stan). Kom till Matthias runt halv 12 och köpte faktiskt det jag skulle. Är så glad, visar bilder när jag kommer hem. Då jag inte har min data med mig eller gå in på den hos mamma, blir det enkla bilder med luren. Kan säga att jag är hel nöjd. 

Sen senare idag kommer Tobbe hem så det ska bli as kul. Vi har nämligen en hel smörgårdstårta kvar sen igår. Vi gjorde två stycken. 

Stannade även kvar hos matte ett tag då jag inte tog med några nycklar. De sa att de skulle va hemma vid 15:00. Så är i Tyringe 14:40 om allt stämmer och sen ska man ju oxå gå hem. Så det blir bra. Gick också till Willys innan jag handlade på Netonnet. 

Kram31a Januari 2015
Godmorgon!

Först ett stort tack till er som fortfarande är tålamodiga och går in på bloggen ❤️ Är dålig på att blogga då jag är fortfarande nere i Skåne + har massa och göra hela tiden. Igår hade vi fest för Mats då han fyllde år, en massa gäster. Det gör att man har fullt upp hela dagen. 

Nu är jag i Kristianstad och är på väg till Netonnet och mattes jobb. Missa dock bussen framför näsan på en. Busscaufförern va fittig och bara körde. Så nu blir det vänta 11min, tur att det inte va hemma i Tyringe. Då hade man fått vänta längre. 

Kram
29e Januari 2015
Hejsan!

Lite som har hänt de senaste dagarna. I tisdags vilade jag och mamma ut och sen tog vi en promenad till Ingrid & Kent. Vi va där ett bra tag och pratade om resan. 

Igår tvättade vi en massa av kläderna från resan. Sen kom Matthias och vi bjöd på lunch som vi gjort. Firade även honom lite innan han blev hämtad av sina vänner, han fyllde år. 

Idag åkte mamma och jag in i stan och shoppade lite. Jag hittade en massa härligt. Visar kanske det, är super nöjd. Nu ska vi snart ner och bada. 

Kram