Madeleine Johannesson

29e September 2017
Godmorgon!
 
Så härligt att det är fredag, ska in tidigare för att ha grupparbete annars börjar musiken 13:00. Men vi har en fältstudie mitt i allt som måste fixas. 
 
Men musiken igår wow asså, det var så roligt och tiden bara rann förbi. Super kul, vi fick ju även spela instrument vilket vi ska fortsätta med idag. 
 
kram
 
 
Beställt datorfodral!
 Hejsan!
 
Köpte en ny dator i måndags som jag inte har visat än tror jag? hehe dålig på att lägga upp en del saker. Så när jag kom hem i måndags letade jag runt lite efter olika fodral till den. Inte det lättaste då jag är ganska kräsen. Men hittade det som ni ser ovan och blev hel kär så det beställde jag. Dock tar det några dagar, det skickas nämligen från USA. Men fick igår att de förberedde för att det skulle skickas och idag har det börjat hända lite grejor. Få tracknummer och sånt. Super najs står att det ska komma fram på måndag så jag hoppas verkligen på det. Är i alla fall så kär i färgen!!
 
Kram
Rast!
 
Hejsan!
 
Snacka om vilken skillnad, här går tiden så mycket fortare för att vi har så roligt!! Vi ska spela lite piano och gitarr efter rasten som är typ slut nu!
 
Kram