Madeleine Johannesson

30e Januari 2017
 
Godmorgon!
 
Lyxade till det med mjuktbröd idag till frukost. Äter annars inte det, försöker att bara äta hårtbröd. Älskar aTT ha advokado på så det tog jag. Valde att mosa den och blanda med goda kryddor. 
 
Idag ska jag plugga, har en del att läsa. Ska även se klart de sista tre avsnitten på säsong 5 av Teen Wolf. Kollat om hela den säsongen då jag slutade typ mitt i? Ska även börja på sista sen säsong 6. 
 
Kram
Sushi Rullar!
 
Hejsan!
 
Ska äta lite mat i dagens fulla schema! Först cup och sen träffa en underbar famil :D men det visste jag redan att de var. Men va med dem i en och en halv timme typ. Sen när jag kom hem hade pappa redan dragit, ett sid jobb han har denna helgen bara. just det handlade lite gott på bea innan jag gick hem till ikväll. 
 
Var hemma i typ 40-30 min innan jag drog till stan. Köpte en en kofta + tröja på Odd Molly hade super rabbat 61%. Kunde inte låta bli då det va sista dagen idag :D hehe. Men hade lite stress men köpte dess goda. Har alltid velat testa dem så det ska jag nu. Sen om typ 30 min ska jag ta tuben till gullmars och sen buss till Johanna!
 
Kram
Tunnelbanan!
 
Hej!
 
Gud så fint väder :D kallt dock men vad gör det när vi har sol!! Snart hemma igen, så kommer gå direkt till dem. Men cupen so far har gått bra. Tjejerna spelade super bra, vi hade bara lite otur. Vi hade spelet men fick tyvärr inte alla målen som behövdes. Sen hade vi domarna emot oss lite kändes det som. Är ju andra regler inne som inte riktigt hölls till kvalitén. Men så länge de har roligt så är ju inte inne lika viktigt som ute sen!
 
Kram