Madeleine Johannesson

26e Juli 2017
 
Godmorgon!
 
Underbar morgon varmt faktiskt, har en tunn kofta under min jeansjacka. Just det är överlycklig blan mina rekommendera låtar för denna veckan på Spotify va We are the world med den alla kändisar sjöng för Haiti :D. Älskade den och inte hittat den på Spotify eller visste inte heller att den fanns! För när jag sökt på bara låten har den ej kommit upp. Så najs att jag har den nu!! 
 
Onsdag idag så skönt, blir volleyboll igen efter jobbet. Var ett tag sen vi spelade senast. 
 
Kram
Träffa Johanna!
Hejsan!
 
Johanna skrev typ när jag skulle gå ner så ska handla och sen typ vara hemma en kortis innan jag ska åka och möta upp henne. Vi ska gå lite i stan (ska spela pokémon) haha. Så väntar på tunnelbanan så ska vi ses i Sankt Eriksplan, hon ska träna och den var typ den ända som var öppen? 
 
Just det fick byta till Linné efter jag handlat (det är så varmt). Så alla ni som klagar på Sverige? What the F!! Det är varmt förstår mig ej på de som har så sjukt mycket kläder på sig? Själv har man shorts kortarmad/linne och är super varm!
 
Kram
 
 
23e Juli 2017
 
Hejsan!
 
Sov lite längre idag, brukar bli så på söndagarna. Tittade lite på morgon tv och gjorde frukost lite efter som jag åt till. Sen blev det att jag fixade mig lätt och började städa lite i mitt rum och i lägenheten. 
 
Nu ska jag snart ner till bea för att köpa mjölk och avokado. 
 
Kram