Madeleine Johannesson

30e November 2017
Hejsan!

Igår: började jag dagen med att fira pappa som fyllde år.  Efter åkte jag med han och handlade och efter drog jag in till stan för at hämta sista boken för denna kursen. Beställde 3 från Bokus som jag fick i tisdags och en begagnad via campusbokhandeln så behövde hämta den. 

När jag kom hem var det bara att fortsätta att plugga, skriva det sista på tentan innan den skulle in. Så glad att jag blev klar så jag kunde träna med Johanna. Var så länge sedan så va skönt med ett danspass. 

Idag: har jag tagit sovmorgon och pratat lite med Mimmi. Nu sitter jag på tunnelbanan för att möta henne vid SU. Vår nya kurs börjar idag :P direkt dagen efter inlämning sv förra kursen. Vi ska ha enligt schemat 3h föreläsning!  Hoppas vi får sluta tidigare, ska nämligen vara barnvakt senare ikväll. Eller ja från 17:30!

Kram

(null)

28e November 2017
Godmorgon!

Min klocka ringde kvart över åtta så jag hade tid att fixa lite saker på morgonen. Nu väntar jag på tåget till Farsta. Ska möta Mimmi där för att plugga, vi ska fixa det sista på våra tentor. Examinationen ska nämligen in imorgon :O. Jag hoppas verkligen att jag blir godkänd på denna kursen! Skulle verkligen vara bästa julklappen :D. 

Kram

(null)

Black Friday med Mimmi
Hejsan!

Ska möta upp Mimmi i stan för lite shopping. Ska passa på att köpa julklappar då det är black friday. Allt är inte på super pris men en del är!

Kram

(null)