Madeleine Johannesson

29e Juni 2015
Godmorgon!

Sitter på tunnelbanan och är på väg till jobbet. Börjar en vecka tidigare med sommar schemat. Så i sju veckor kommer jag börja 6:30 varje dag. Super tidigt... Men bara å gilla läget. I början är det inte jobbigt. Men ju längre in man kommer blir det lite det. Men klagar inte då jag har jobb. 

Festen: jag och tjejerna hade det super trevligt. Va super mysigt och sitta ute på gården. Hade verkligen tur med vädret också. 

Igår: tid jag det lugnt och sov ut. Skönt att man inte va bakis. Lämnade en planta igår som vi köpt till en granne. Annars laddade man bara upp inför idag. 

Kram27e Juni 2015
Hejsan!

Igår hade jag fullt upp på jobbet. Eller ja det va ganska chill för mig. Efter skulle jag köpa vita byxor, de jag vill ha är slut överallt så fick bli ett par andra. Men gick runt i stan med bea (som jag jobbar med) och hennes syster. 

Sen blev det att köpa cider och fördrink på systemet till bjudning jag har idag. Såg dock en gammal lärare sen gymnasiet där hehe. 

Idag: har pappa och jag handlat det sista som behövdes. Vi har även städat och plockat fram lite grejor. Då vi ska vara ute på min gård. 

Nu ska jag till stan för att fixa ögonbrynen. 

Kram@ Work
Tjena!

Whish me luck, japp det lär jag behöva idag. Samma distrikt fast idag är det vara dagen post + reklam (tunn, dock). 

Kram