Madeleine Johannesson

29e April 2018
(null)

Godmorgon!

Sitter på bussen med pappa, vi ska åka med Eckerölinjen. Synd bara med det trista vädret!!

Kram
27e April 2018
(null)

Hejsan!

Snacka om skevt väder idag, först sol på morgonen den mörknade det och senare regnade det. Nu när jag sitter på tunnelbana duggade det när jag gick till den och slutade när jag var typ framme. Till att solen skiner igen nu när vi rullar? Asså va!! Men ska in till stan för att ta en mys fika med Johanna. Hon har tenta senare idag så perfekt att vi kunde ses då jag är ledig idag + så kan hon äntligen få sin present. 

Kan dock säga att jag varit igång sedan tidigt imorse. Pappa väckte mig vid fem över sju, men det ska jag berätta varför senare. 

Skönt att vara ledig idag då jag haft "skit lektioner" de senaste två dagarna. De har verkligen bara varit utfyllnader! Åkte till skolan både ons & tor för att ha en lektion i 2h. Hade varit bättre om båda var samma dag! Men men... så är det ibland. 

Kram
24e April 2018
Hejsan!

Sitter på tunnelbanan på väg tilk slussen för att sedan byta till röda linjen. Idag ska jag dock inte till Universitet ska av en station tidigare, Tekniska Högskolan. Vi har nämligen lektion på KTH idag, vi har teknikpassen där. Det ska bli spännande, vet att vi ska få en introduktion idag + gå en teknikvandring. Då vi aldrig varit där ska jag och en massa andra ses för att hitta tillsammans! Jag har bara varit där sommaren efter åttan då jag och Johanna var där på sommarkurs som de hade för tjejer!

Igår hade jag min redovisning vilket är skönt att en av de fyra examinationerna klar. 

Kram

(null)