Madeleine Johannesson

30e Juni 2018
Godmorgon!

Sitter på tunnelbanan in till stan för att äta brunch med mamma och mats på deras hotell! Mums ska bli så gott, perfekt start på denna helgen efter en vecka på jobbet. 

Igår hade jag dock super kul. Vi spelade först volleyboll AW, där jag var med i båda lagen som vann!! Bästs! Efter gick vi upp till kontoret igen och fixade oss innan vi tog bussen till ish slussen. Vi satte oss vid skeppsbaren som ligger vid slussen/gamla stan.  Vi va ett gång och hade super kul. 

Jag drog dock tidigare, skulle hem å käka färsk hummer!! Men va hemma vid typ 21:00 hehe. Men åt och duschade håret. Sen blev det typ sängen, skulle ju ändå upp tidigt idag. Men för mig blev det ändå sovmorgon. Men nu är jag på väg iaf. 

Kram

(null)25e Juni 2018
(null)

Godmorgon!

Ny vecka och jag står på Företagcentret vid sandhamnsgatan för första gången denna sommaren. Än så länge går det bra och jag kommer ihåg det som ska göras! Får se hur det går med kunderna, hehe! Hoppas det inte blir några svåra paket första dagen själv!

Kram

Tyskland - Sverige!
(null)

Hejsan!

Då är det äntligen dags!! Matchen man väntat på Tyskland - Sverige! Då sitter man såklart i soffan men sverigetröjan på och fotbollsskål med chips å en Sverige cola!

Synd dock att mina favorit spelare i Tyskland är bänkad denna matchen!! Özil men han kanske blir inbytt!

Heja Sverige!

Kram